De vlaggen van CopyNet zijn digitaal gedrukt dat wil zeggen sublimatie met kalander en Digitaal print HQ++ sublimatie met vacuüm tafel.
Bij de laatste techniek is de doordruk hoger.
Bij toepassing van hetzelfde beeld en substraat biedt Digitaal HQ++ een hogere doordruk t.o.v. het standaard Digitaal print procedé.

In onze showroom presenteren wij u graag onze mogelijkheden.

Onze bestsellers zijn Mastvlag, Baniervlag, Gevelvlag en Vlaggen met eigen formaat, heb je de keuze uit diverse materiaal opties. De hardlopers zijn: Longlife en Flag.

Longlife

Het meest gebruikte materiaal voor vlaggen is Longlife. Dit extra sterke polyester doek heeft een grove structuur, is heel licht geperforeerd en rafelt nauwelijks. Het voordeel is dat Longlife niet omgezoomd hoeft te worden. Plus, dankzij de lichte structuur van het doek wapperen vlaggen zelfs bij windkracht één al mooi. Voor Beachflags passen we alleen nog Longlife toe (net als voor Bootvlaggen en Golfvlaggen trouwens).

Flag

In tegenstelling tot Longlife beschikt Flag over een B1-brandcertificering. Hierdoor kun je vlaggen van dit materiaal ook indoor gebruiken. Flag is een transparante polyester stof met een fijne structuur en is een fractie lichter dan Longlife. Flag moet wél gezoomd worden, om rafelen te voorkomen. 

Flag en Longlife printen wij eenzijdig door middel van sublimatie. Deze printtechniek heeft een doordruk van 90-95%, waardoor de prints van beide kanten duidelijk zichtbaar zijn. Het levert bovendien licht-, weer-, water- en wasechte kleuren op. 

Voor dubbelzijdig bedrukte vlaggen passen we Banner 610 toe: een waterafstotend PVC-doek. Naast de dubbelzijdige bedrukking beschikt Banner 610 over een bovengemiddelde hechting én een B1-brandcertificering. 

Afwerkingsopties

Dankzij ons naaiatelier en de kennis en ervaring van ons team van modinettes voeren wij alle afwerkingen in eigen huis uit. Een overzicht:

  • Band -> Vlaggen, onder andere Mastvlaggen, worden aan de korte zijde van band voorzien voor extra stevigheid. Kies uit wit of zwart, afhankelijk van het ontwerp van de vlag.
  • Haken -> Kunststof haken dienen om de vlag aan de mast te bevestigen, zodat de vlag snel gehesen en gestreken kan worden. Wij plaatsen haken standaard om de 100 cm.
  • Tunnel -> Een tunnel dient om de vlag aan een banierhouder te bevestigen, zodat deze altijd goed leesbaar is. 
  • Koord -> Om de vlag aan de vlaggenmast te bevestigen.
  • Lus -> Om een vlag te kunnen ophangen werken we deze standaard af met band met lus en koord óf met kunststof haken. Dit is afhankelijk van het formaat: vlaggen kleiner dan 180x120cm worden afgewerkt met lus (boven) en koord (onder). Vlaggen groter dan 180x120cm werken we af met kunststof haken (boven en onder)
  • Links of rechts -> Aan jou de keuze, afhankelijk van de waairichting, het ontwerp en de locatie waar de vlag komt te hangen