Plakgemak zonder plaklaag met Statisch hechtende folie

De Statische hechtende folie wordt gemaakt van een hoogwaardige homopolymere PVC-plakfolie. De folie is geschikt voor oppervlakken van glas waar een lijmlaag ongewenst is. Je kunt de folie plakken op ramen en spiegels en het heeft een maximale printbreedte tot 136 cm.

Plak milieuvriendelijk

De Statische raamfolie wordt gemaakt zonder gebruik van ftalaten, overeenkomstig met EU richtlijn 2005/84/CE. Hierdoor is het één van de milieuvriendelijkste Statisch hechtende plakfolies op de markt.

Plakken met koud water

De folie hecht het best met alleen water. Maak voor het aanbrengen van de folie het raam licht vochtig met bijvoorbeeld een plantenspuit. Houd er rekening mee dat de kleefkracht van Statisch hechtende folie na verloop van tijd afneemt. Dit is te verhelpen door de plakzijde van de folie af te nemen met een vochtige doek met koud water.

Voor tijdelijke acties

De folie is speciaal voor tijdelijke acties, evenementen of wisselende thema's. Wissel eenvoudig van uiting zonder tijd te steken in het verwijderen van zelfklevende stickers. Je kunt de folie meerdere malen gebruiken.

Moment a.u.b.Message